rondreis Zambia

DIVERS RONDREIS ZAMBIA OVERZICHT

Rondreis Zambia

Rondreis India

Binnenkort zullen we hier diverse aanbieders presenteren voor een onvergetelijke rondreis. Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan je wereldreis zo goed mogelijk. Wil je graag iemand vinden om samen mee op reis te gaan? Maak dan gebruik van onze speciale mogelijkheid om een reismaatje te vinden. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

RONDREIS ZAMBIA

wist je dat?


Zambia, een Afrikaans land dat centraal gelegen is in het Zuiden van Afrika. Omringd door landen als Zimbabwe, Namibië, Mozambique, Tanzania en Malawi. Zambia is nog een relatief onbekend land bij de toeristen, waardoor je een unieke kans krijgt om vele mooie, nog niet ontdekte plekken te bezoeken. Wil je graag de bekende Victoria Watervallen bezoeken? De meeste toeristen doen dit vanuit buurland Zimbabwe. Echter is het aan de Zambiaanse kant veel rustiger met toeristen maar minstens even mooi. Een prachtige kans dus om de watervallen in alle rust te bezoeken. Wil je naast de watervallen ook de wilde dieren bezoeken in Zambia? In het opkomende South Luangwa National Park is een grote populatie olifanten te zien. Als je tenslotte een rondreis in Zambia maakt, wil je hierbij zeker ook de wilde dieren die het land rijk is gezien hebben toch? Zambia bezit de meest ongerepte wildernissen en safariparken van Afrika en is dus zeker het bezoeken waard!

Het meeste toerisme is te vinden in het zuiden van het land, met name rondom de stad Livingstone. De stad ligt in het zuiden van het land en heeft ondertussen geschat ongeveer 173.000 inwoners. Wist je dat de stad vernoemd is naar David Livingstone, een van de meest bekende ontdekkingsreizigers in de geschiedenis. De stad wordt ook wel Maramba genoemd. Bezoek tijdens je rondreis deze stad, die grenst aan de Victoria watervallen. Bezoek de stad niet alleen als startpunt van je tocht naar de watervallen, maar bezoek ook de mooie bezienswaardigheden van de stad zelf, zoals bijvoorbeeld het Livingstone museum. Ben je nadien moe en hongerig, bezoek dan een van de leuke restaurantjes in de stad en schuif aan voor bijvoorbeeld een heerlijke Meat Pie of andere Afrikaanse gerechten, die mede beïnvloed zijn doordat het een Engelse kolonie is geweest. Ben je geïnteresseerd en geïnspireerd tot een rondreis Zambia? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

REISERVARINGEN DELEN?

een reismaatje vinden?


Wil je het komende jaar graag op wereldreis maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Is er iemand die samen een wereldreis wil maken?
  • Is er iemand van mijn leeftijd die interesse heeft?
  • Welke plaatsen moet ik zeker zien?
  • Wat zijn de do’s and don’ts in het land?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je reismaatje kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt