rondreis Bangladesh

DIVERS RONDREIS BANGLADESH OVERZICHT

Rondreis Bangladesh

Rondreis India

Binnenkort zullen we hier diverse aanbieders presenteren voor een onvergetelijke rondreis. Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan je wereldreis zo goed mogelijk. Wil je graag iemand vinden om samen mee op reis te gaan? Maak dan gebruik van onze speciale mogelijkheid om een reismaatje te vinden. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

RONDREIS BANGLADESH

wist je dat?


Ben je op zoek naar een mooie rondreis in een land waar veel te zien en te beleven is? Dan is een rondreis Bangladesh wellicht iets voor jou. Dit land in het zuiden van Azië heeft heel veel te bieden. Het grenst direct aan buurland India en ook aan Myanmar (Burma). Breng jij een bezoek aan de hoofdstad Dhaka, waar het altijd druk en gezellig is? Of ga je liever backpacken door Bangladesh en zie je veel van de prachtige natuurgebieden en kleine dorpen? Omdat het toerisme in Bangladesh nog in de kinderschoenen staat, is het een mooie gelegenheid om dit land te bezoeken. Op vele plaatsen is het heerlijk rustig, kun je als toerist nog echt het authentieke Bangladesh bezoeken en zijn er weinig souvenirs winkels en andere toeristische trekpleisters te vinden. Dit is een grote charme die dit land te bieden heeft voor iedere reiziger die graag nieuwe plekken ontdekt die nog niet door de massa zijn ontdekt. Geniet van de vele natuurgebieden, en vergeet ook niet de bekende theeplantages te bezoeken. Wil je naast de vele groene velden en theeplantages ook graag nog wat strand zien? Bezoek dan het uitgestrekte strand van Bangladesh om bij te komen en wat uit te rusten. Ga naar een Ecoresort buiten de stad van Cox’s en geniet van de langgerekte stranden die het land te bieden heeft! Als je Bangladesh gaat bezoeken, sla dan zeker de hoofdstad Dhaka niet over. De hoofdstad van het eiland heeft ongeveer net zoveel inwoners als Nederland in zijn totaliteit.

Je kunt dan waarschijnlijk wel voorstellen dat de stad een druk, vibrerend karakter heeft. Begeef je in de chaos van het verkeer, en maak daarbij gebruik van de fietstaxi‘s, ook wel Rikshaws genoemd. Begeef je tussen de lokale bevolking en laat je meevoeren in deze kolkende, gezellige stad. Wil je daarnaast ook nog graag wat mooie architectuur zien? Bezoek dan het noorden van Bangladesh, waar een ruïne staat van een boeddhistische klooster dat op de Unesco werelderfgoedlijst staat. Vraag je je af of een rondreis in Bangladesh binnen je budget past? Zoals eerder gezegd is het toerisme in Bangladesh nog niet echt ontdekt door de grote massa, dus het leven in dit land is vrij goedkoop. Je kunt al een goede flinke maaltijd eten in een restaurant voor 5 tot 7 euro. Overnachten kun je doen in een van de hotels, deze kosten ongeveer 10 tot € 15 per nacht. Voor een vraag je je af of een rondreis in Bangladesh binnen je budget past? Zoals eerder gezegd is het toerisme in Bangladesh nog niet echt ontdekt door de grote massa, dus het leven in dit land is vrij goedkoop. Je kunt al een goede flinke maaltijd eten in een restaurant voor 5 tot 7 euro. Overnachten kun je doen in een van de hotels, deze kosten ongeveer 10 tot € 15 per nacht. Voor een klein budget kun je dus een prachtige rondreis maken in dit land. Geniet van de heerlijke gerechten die het land te bieden heeft en maak een mooie rondreis door Bangladesh!

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

REISERVARINGEN DELEN?

een reismaatje vinden?


Wil je het komende jaar graag op wereldreis maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Is er iemand die samen een wereldreis wil maken?
  • Is er iemand van mijn leeftijd die interesse heeft?
  • Welke plaatsen moet ik zeker zien?
  • Wat zijn de do’s and don’ts in het land?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je reismaatje kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt