rondreis Malawi

DIVERS RONDREIS MALAWI OVERZICHT

Rondreis Malawi

Rondreis India

Binnenkort zullen we hier diverse aanbieders presenteren voor een onvergetelijke rondreis. Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan je wereldreis zo goed mogelijk. Wil je graag iemand vinden om samen mee op reis te gaan? Maak dan gebruik van onze speciale mogelijkheid om een reismaatje te vinden. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

RONDREIS MALAWI

wist je dat?


Op zoek naar een rondreis in een prachtig Afrikaans land vol met indrukwekkende natuur en wilde dieren? Dan is Malawi zeker het overwegen waard! Malawi, een prachtig land in het oosten van Afrika. Omringd door de landen Zambia, Tanzania en Mozambique. Dit land heeft als bijnaam Hart van Afrika en doet deze volledig eer aan! Ga op een rondreis door de natuur van dit land en ontdek dichtbegroeide bossen, imposante bergen en dramatische valleien. Daarnaast mag een bezoek aan het bekende Malawimeer niet ontbreken. Het meer heeft prachtig kristalhelder water en als je even de tijd neemt ontdek je misschien wel een aantal van de duizenden soorten vissen die in het meer te vinden zijn! Dit op twee na grootste meer van Afrika heeft ook nog prachtige witte zandstranden en vissersbootjes, waardoor je bijna het idee hebt dat je naast Malawi ook in de Cariben bent beland. Zie je jezelf al liggen op een van deze strandjes, om lekker te relaxen en genieten van je vakantie? Pak een snorkel en ga ontdekken welke bijzondere vissen er allemaal te vinden zijn. Of verken met een kajak de vele kleine eilandjes die om het meer liggen.

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis waarin je vele verschillende dingen kan zien en beleven? Dan is een rondreis Malawi echt een aanrader. Zoals eerder beschreven is er een prachtig natuurgebied en zelfs een mooi meer met witte zandstranden en vissersbootjes. Maar daarnaast heeft Malawi nog veel meer te bieden. Ondanks dat het land er niet om bekend staat en dus de grote massa toeristen dit gebied overslaat, heeft het wel enkele grote nationale parken. Doordat dit gebied nog door weinig toeristen bezocht wordt kun je dichtbij de wilde dieren komen. Zie jij jezelf al in het Nyika National Park fietsen, veilig langs de zebra’s, hyena’s en luipaarden? Ga vervolgens naar het Liwonde National Park, waar je vanuit de auto of met een handgemaakte kano de olifanten, krokodillen en nijlpaarden kan spotten. Een ervaring die je je leven lang niet meer zal vergeten! Tot slot zijn er nog enkele steden die tijdens je rondreis zeker een bezoekje waard zijn. Wil je graag ook nog wat van de geschiedenis van Malawi meekrijgen? Dan is het zeker aan te raden de stad Livingstonia te bezoeken. Bezoek als laatste nog het stadje Zomba, de vroegere Britse hoofdstad en je rondreis en ervaring in Malawi is compleet.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

REISERVARINGEN DELEN?

een reismaatje vinden?


Wil je het komende jaar graag op wereldreis maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Is er iemand die samen een wereldreis wil maken?
  • Is er iemand van mijn leeftijd die interesse heeft?
  • Welke plaatsen moet ik zeker zien?
  • Wat zijn de do’s and don’ts in het land?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je reismaatje kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt