rondreis Tanzania

DIVERS RONDREIS TANZANIA OVERZICHT

Rondreis Tanzania

Rondreis India

Binnenkort zullen we hier diverse aanbieders presenteren voor een onvergetelijke rondreis. Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan je wereldreis zo goed mogelijk. Wil je graag iemand vinden om samen mee op reis te gaan? Maak dan gebruik van onze speciale mogelijkheid om een reismaatje te vinden. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

RONDREIS TANZANIA

wist je dat?


Ben je geïnteresseerd in een rondreis door het Afrikaanse land Tanzania. Op deze pagina worden de belangrijkste highlights van het land voor een onvergetelijke rondreis benoemd. Dodoma is de hoofdstad van het land, maar niet de grootste stad van het land. DIt is Dar es Salaam, met ongeveer 4,3 miljoen inwoners. Tot 1973 was dit de hoofdstad van het land, en nog steeds is het het economisch centrum van het land. De naam van de stad betekent Huis van Vrede in het Arabisch. Ben je op zoek naar een avontuurlijke rondreis, waarbij je de vele wild reservaten en natuurparken van het land kan bezoeken? Bezoek bijvoorbeeld Selous, een wildreservaat in het zuiden van het land gelegen aan de Rufiji rivier. Breng daarnaast ook een bezoek aan Ruaha en Lake Manyara, dit laatste wildreservaat staat vooral bekend om zijn vele flamingo’s. Een prachtig safari avontuur is zeker te vinden in Tanzania! Naast de vele wilde dieren zijn er zeker ook nog andere bezienswaardigheden in het land die de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens je rondreis door Tanzania.

Breng zeker ook een bezoek aan Ngorongoro, een krater in het noorden van het land met een prachtige wildpopulatie. Het is de grootste intacte caldera ter wereld en is 2-3 miljoen jaar geleden ontstaan, vermoedelijk uit een vulkaan die zo’n 5 kilometer hoog is geweest. Tot slot mogelijk nog wel de meest bekende toeristische trekpleister die het land rijk is; de Kilimanjaro! ZIe je jezelf al de hoogste berg van Afrika beklimmen, bijna 6 kilometer hoog? Tienduizenden toeristen bezoeken jaarlijks deze beroemde berg. Een pronkstuk om toe te voegen aan je rondreis door het land Tanzania! Wist je dat ook het eiland Zanzibar onderdeel is van dit land? Wellicht een mooie afsluiter van je rondreis, om na een actief deel in de natuur en op de hoogste berg nog een paar dagen te vertoeven op dit sprookjesachtige eiland, met zijn parelwitte stranden en helderblauwe zee! We wensen je alvast een onvergetelijke reis toe.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

REISERVARINGEN DELEN?

een reismaatje vinden?


Wil je het komende jaar graag op wereldreis maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Is er iemand die samen een wereldreis wil maken?
  • Is er iemand van mijn leeftijd die interesse heeft?
  • Welke plaatsen moet ik zeker zien?
  • Wat zijn de do’s and don’ts in het land?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je reismaatje kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt