rondreis China

DIVERS RONDREIS CHINA OVERZICHT

Rondreis China

Rondreis India

Binnenkort zullen we hier diverse aanbieders presenteren voor een onvergetelijke rondreis. Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan je wereldreis zo goed mogelijk. Wil je graag iemand vinden om samen mee op reis te gaan? Maak dan gebruik van onze speciale mogelijkheid om een reismaatje te vinden. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

RONDREIS CHINA

wist je dat?


Gaat u binnenkort een prachtige wereldreis maken? En is daarbij een rondreis China de gewenste reis en bestemming? We helpen u graag op weg met een flinke dosis inspiratie op weg naar een onvergetelijke ervaring. China is enorm groot en is 231 keer groter dan Nederland. Het land is niet het grootste in de wereld maar heeft wel de meeste inwoners. Het is een land wat werkelijk waar alles heeft voor één van de meest bijzondere reizen van je leven. Heb je al een lijstje gemaakt voor je wereld rondreis? China heeft veel bezienswaardigheden die het bezoeken waard zijn. Natuurlijk bekende plaatsen als de Chinese muur, de verboden stad en Beijing. Maar er is nog zoveel meer bijzonders te zien in dit bijzondere land. Vooraf is het dus ook belangrijk om je wensen in kaart te brengen. Zo ga je niet alleen zeer goed voorbereid op reis maar kun je zoveel mogelijk bezienswaardigheden zien. Wat voor type reiziger ben je eigenlijk? Een avonturier die graag gaat hiken, klimmen en andere actieve bezienswaardigheden wil zien of juist iemand die een bezoek brengt en vervolgens lekker wil ontspannen. Ook een combinatie van deze twee werelden is een optie. Laat je daarom zo goed mogelijk informeren.

China heeft zoals eerder benoemd ontzettend veel te bieden. Een land van 1001 mogelijkheden. Maar waar moet je beginnen? Kies je voor een aantal bestemmingen zodat je gericht hier veel tijd kunt doorbrengen of kies je voor een echte rondreis China? Een rondreis in China maak je veelal met het vliegtuig. Je bezoekt een aantal plaatsen en daarna vlieg je door naar de volgende bestemming. Er zijn diverse organisaties die je hierbij kunnen helpen en de volledige rondreis in China kunnen verzorgen, delen hiervan of de elementen bieden zodat je zelf alles op kunt zetten. Ook is het (wanneer je langer de tijd hebt) aan te raden om op diverse plaatsen wat langer te verblijven en op plekken te komen waar weinig toeristen zouden komen. Zo beleef jij een unieke ervaring. Reis je alleen? Er zijn diverse rondreizen beschikbaar voor alleen reizende mensen. Gelijkgestemden bieden je zo de kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Een nieuwe ervaring! Misschien kom je net een reismaatje voor het leven tegen. Onderstaand hebben we een aanbod verzameld van diverse rondreis China opties. Klik door op de links en bekijk de verschillende organisaties en hun aanbod. Maak zo een gedegen keuze op weg naar een onvergetelijke rondreis.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

REISERVARINGEN DELEN?

een reismaatje vinden?


Wil je het komende jaar graag op wereldreis maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Is er iemand die samen een wereldreis wil maken?
  • Is er iemand van mijn leeftijd die interesse heeft?
  • Welke plaatsen moet ik zeker zien?
  • Wat zijn de do’s and don’ts in het land?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je reismaatje kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt