rondreis Mozambique

DIVERS RONDREIS MOZAMBIQUE OVERZICHT

Rondreis Mozambique

Rondreis India

Binnenkort zullen we hier diverse aanbieders presenteren voor een onvergetelijke rondreis. Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan je wereldreis zo goed mogelijk. Wil je graag iemand vinden om samen mee op reis te gaan? Maak dan gebruik van onze speciale mogelijkheid om een reismaatje te vinden. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

RONDREIS MOZAMBIQUE

wist je dat?


Mozambique, een prachtig land in het zuidoosten van Afrika. Het ligt vlak boven Zuid-Afrika en tegenover dit land ligt het eiland Madagaskar. Een rondreis door het land Mozambique kan dan ook gecombineerd worden met een bezoek aan dit prachtige eiland vol met witte stranden en helderblauw water. Zeg nou zelf, een ideale plek om even bij te komen van je rondreis en een paar dagen te ontspannen. De meeste rondreizen in Mozambique gaan van het noorden naar het zuiden of andersom. Kies je ervoor om zelf een auto te rijden en op deze manier op safari te gaan en de big five te spotten, al dan niet gecombineerd met een bezoek aan Zuid-Afrika? Of wil je liever een gids en chauffeur hebben die je alle mooie plekken van het land laten zien? Beide is mogelijk. Kijk snel verder voor meer inspiratie en we wensen je een prachtige reis in Mozambique toe. Wil je graag het landschap en de natuur van Mozambique ontdekken? Reis dan langs de Zambezi rivier en ontdek de mangrove moerassen.

Vanuit hier reis je verder richting het zuiden en kom je in het gebied met duinen en lagunes. Naast het ontdekken van de natuur, het landschap en de vele wilde dieren is het ook zeker de moeite waard om enkele steden van het land te bezoeken. Ten eerste de hoofdstad Maputo. De stad telt ongeveer 1 miljoen inwoners. Wist je dat deze stad in de tijd dat het land nog onderdeel was van Portugal ook een andere naam had? Het heette toen Lourenco Marque, naar een Portugese ontdekkingsreiziger. De hoofdstad van Mozambique leent zich uitstekend voor een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants, met veelal gerechten met verse vis die diezelfde dag aan wal zijn gebracht door de lokale vissers. Bezoek na een heerlijk diner het gezellig centrum genaamd Feira Popular. Hier vind je gezellige terrasjes, bars en discotheken om je avond voort te zetten. Geïnteresseerd in een mooie rondreis door Mozambique? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

REISERVARINGEN DELEN?

een reismaatje vinden?


Wil je het komende jaar graag op wereldreis maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Is er iemand die samen een wereldreis wil maken?
  • Is er iemand van mijn leeftijd die interesse heeft?
  • Welke plaatsen moet ik zeker zien?
  • Wat zijn de do’s and don’ts in het land?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je reismaatje kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt