rondreis Botswana

DIVERS RONDREIS BOTSWANA OVERZICHT

Rondreis Botswana

Rondreis India

Binnenkort zullen we hier diverse aanbieders presenteren voor een onvergetelijke rondreis. Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan je wereldreis zo goed mogelijk. Wil je graag iemand vinden om samen mee op reis te gaan? Maak dan gebruik van onze speciale mogelijkheid om een reismaatje te vinden. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

RONDREIS BOTSWANA

wist je dat?


Op zoek naar een mooie rondreis in een land in Afrika? Botswana is een land gelegen in het zuiden van Afrika, tussen de landen Zuid-Afrika, Zambia, Zimbabwe en Namibië. Start je je reis in de hoofdstad Gaborone in het zuidoosten van het land? Gaborone heeft ongeveer 200.000 mensen en is hiermee de grootste stad van het land. Zie je jezelf al rondlopen in deze bedrijvige, drukke stad? Begeef je onder de eigen bevolking en beleven hoe het is om in zo’n grote Afrikaanse stad rond te lopen. Buiten de stad vind je wat meer rust. Het zuiden van het land wordt vooral gekenmerkt door woestijn. De bekendste hiervan is de Kalahari woestijn, zeker een bezoekje waard! Wil je ook nog wat meer zien van de natuur van Botswana? Door het noorden van het land loopt de rivier… Daardoor is dit stuk land bezaaid met mooie, groene natuur. Een prachtig gebied om tot rust te komen na het bezoek van aan de drukke stad Gaborone. Zie je jezelf hier al een wandeling maken in de vroege ochtend om met je eigen ogen te ontdekken hoe de natuur ontwaakt? Botswana is een mooie bestemming voor een rondreis en biedt voor elk wat wils. Of je nu een actieve, drukke vakantie wilt of liever de rust van de natuur opzoekt. Beide is mogelijk in Botswana.

Het meest populaire gebied van Botswana is toch wel het deltagebied in het noorden. Zie je jezelf al rondvaren in een mokoro, het populaire vervoersmiddel van dit gebied? Mokoro betekent letterlijk uitgeholde boomstam en wordt bestuurd door een zogeheten poler; dit komt omdat de boomstam bestuurd wordt met een stok. Doordat het noorden van Botswana door het deltagebied voorzien is van veel water, vind je hier een prachtige, groene vegetatie terug. Wat dacht je van een mooie, rustgevende wandeling in de natuur van Botswana? Dat is zeker mogelijk. Naast de vrije natuur is er in het noorden van het land ook een nationaal park te vinden, deze heet Chobe National Park. Wist je dat Botswana naast deze rijke natuur ook een prachtig leefgebied is van vele mooie dieren? Zo zijn hier onder andere olifanten, nijlpaarden, giraffen, krokodillen, hyena’s en leeuwen te vinden. Spring jij op de boot of één van de terreinwagens om zoveel mogelijk van deze dieren te spotten in het land? Kijk dan snel verder naar ons aanbod voor een rondreis. Botswana. We wensen je vast een inspirerende en indrukwekkende reis toe.

10 JAAR ERVARING

van verre reizen tot unieke wereldreizen

DIVERS AANBOD

bezoek de meest bijzondere bestemmingen

VOOR IEDEREEN

van enkele reizigers tot duo of wereldreizen in een groep

REISERVARINGEN DELEN?

een reismaatje vinden?


Wil je het komende jaar graag op wereldreis maar loop je tegen bepaalde vragen aan? Vragen zoals:

  • Is er iemand die samen een wereldreis wil maken?
  • Is er iemand van mijn leeftijd die interesse heeft?
  • Welke plaatsen moet ik zeker zien?
  • Wat zijn de do’s and don’ts in het land?

Logische vragen die door meer mensen in het verleden zijn gesteld en met ons zijn gedeeld. Hiervoor hebben we een GRATIS optie om al je vragen te stellen, mogelijk andere deelnemers te leren kennen of oproep voor een reismaatje te plaatsen.

Wat mag je verwachten?

  • Leer mogelijk je reismaatje kennen voordat je boekt
  • Stel al je vragen over vakanties of bestemmingen
  • Ga voordat je boekt alvast een keertje mee om andere deelnemers te ontmoeten (dansfeest, social avond, picknick etc.)
  • Ontvang exclusief Facebook boekingsvoordeel indien deze beschikbaar komt