Wie zijn wij ?

 

Wij zijn Sanne Högemann (25 december 1979, sannehogemann@hotmail.com) en Stado Bezemer (21 december 1979, sbezemer@gmail.com) uit Amsterdam.

 

Na een hele mooie wereldreis enkele jaren geleden (zie het andere gedeelte van de website) bleef onze ambitie om nog zo'n reis te maken. De vrijheid, het avontuur, de ontmoetingen met vreemde culturen en bijzondere natuur; voor ons de ultieme manier van genieten! Na jaren sparen is het nu eindelijk weer zo ver; onze tweede wereldreis!

 

We zijn begonnen in januari 2010 in Mexico, zijn via Midden en Zuid Amerika naar het zuiden getrokken, om vervolgens met een zeilschip, via Antarcitica, de oversteek naar Afrika te maken. Een verdere exacte route hebben we niet. Alles hangt af van de omstandigheden en onze eigen 'zin'.  Wel is het de bedoeling om zoveel mogelijk nieuwe gebieden te gaan ontdekken en zo weinig mogelijk op plekken te komen waar we al zijn geweest. Bestemmingen 'off the beaten trek' hebben onze voorkeur, hoewel we natuurlijk ook de belangrijke 'highlights' van de landen die we aandoen niet willen missen!

 

 

 

2e reis van Sanne  en Stado rond de  wereld ...